This immense LED wall spans five stories inside of the tallest building in the San Francisco skyline, The Salesforce Tower. Created for Accenture’s open stairwell, this large installation brings the redwoods of San Francisco’s surrounding terrain into the magnificence of this technological and architectural spectacle. As the time changes over the course of the day so do the trees, whether it be sunny, foggy, overcast, or otherwise. 

I was Lead Compositor on this project and was responsible for template creation and final delivery for the 4K x 13K plates for display. Since we were displaying natural images at various times of day, it was important that I go on site to do final color grading to make sure it looked accurate on the final LED product.

Below is a behind the scenes video that shows the process of capturing the source content that our team then composited to fulfill the creative vision.
Back to Top